Fixa egen kimchi, surkål och annat gott med Kilner Fermenteringsset! Den lufttäta burken har en speciell ventil för att skapa bra syrningsmiljö och keramiska plattor som pressar ihop råvarorna. Njut av egengjorda syrade grönsaker!
Lågt lager
Papper, etiketter, snöre, washitejp - allt du behöver för fina presenter hittar du här
Kimchi och mjölksyrade grönsaker har seglat upp som mattrender de senaste åren. Inte så konstigt – det är både gott och nyttigt med syrade godsaker! Dessutom är det smidigt – grönsakerna bildar syran med hjälp av sina naturliga bakterier. Du behöver inte tillsätta något konstigt, utan kan lugnt luta dig tillbaka och låta bakterierna göra jobbet! Med Kilner Fermenteringsset fixar du enkelt mjölksyrade grönsaker – välj egna kombinationer och upptäck nya smaker!
Det är enkelt att komma igång med syrningen, du behöver bara tillsätta vatten och salt. Ja, förutom grönsaker då! Skiva grönsakerna tunt, blanda med salt och krama ur vätskan. Packa tätt i Kilner-burken, häll på vatten och lägg på de medföljande keramiska plattorna – de ser till att dina grönsaker håller sig i lagen. Förslut burken med locket, sätt fast Kilners speciella ventil och låt sedan burken stå i några veckor. Mums, nu har du smarriga mjölksyrade grönsaker att njuta av!
Kimchi, surkål eller saltgurka – fermentera mera!
Blixtsnabb klimatkompenserad leverans
Skickar till mottagaren, slår in och skickar kort, vi löser allt
och 2 års garanti på alla varor