Vi säljer inte den här varan längre, men ta en titt i de här kategorierna:
Lägg baconskivorna på Piggy Wiggy, släng på locket och kör i micron lika många minuter som du har baconskivor. Ut kommer knaperstekt bacon. Magi.
Konsten att steka bacon på rätt sätt är omdiskuterad. Ska man ha extra fett i pannan eller ska man inte det? Vilken temperatur ska man ha? Hur gör man för att rinna av baconskivorna? Varför, varför, varför blir inte baconet knaperstekt?! Med tanke på att inget skriker ”carpe diem” eller ”yolo” lika mycket som att smaska i sig de små rimmade, rökta och fantastiska skivorna så känns det ju väldigt onödigt att upplevelsen ska förstöras av att man behöver en kockexamen för att få till det.
Piggy Wiggy fixar biffen, förlåt, fläsket. Fördela baconskivorna över brickan, lägg på locket och kör i mikrovågsugnen på högsta effekt, ungefär lika många minuter som antal baconskivor. Plocka ut dem och märk väl att du genom att variera tiden kan få dem exakt så knapriga som du vill. Märk också att flottet har samlats i fårorna på brickan, så att du slipper stå med hushållspapper och torka baconskivorna som om de vore ett köksbord. Dessutom ligger det ingen tät bacondimma över ditt hem, som när du steker bacon.
Och ja, vissa kommer himla med ögonen åt dig och muttra något om ”micro” och ”nymodigheter”, kanske sätta en prestige i att steka bacon i pannan. Låt dem göra det. Skulle du ta illa vid dig kan du alltid trösta sig med en ny portion perfekt knaperstekt och avrunnet bacon, medan de står och kämpar vid spisen.
(Livsmedelsverket rekommenderar förresten tillagning av bacon i mikrovågsugn, eftersom det bildas mycket mindre tråkigheter i baconet när man lagar det i micron än när man steker det. Bara så du vet.)
Blixtsnabb klimatkompenserad leverans
Skickar till mottagaren, slår in och skickar kort, vi löser allt
och 2 års garanti på alla varor